Yhdistys

Kohtuuttomat ry on perustettu Helsingissä kesäkuussa 2012 kohduttomien, tahattomasta lapsettomuudesta kärsivien naisten toimesta.

Yhdistyksen toiminnan tavoitteena on tarjota verkostoitumisen ja vertaistuen mahdollisuus kohduttomille, tahattomasta lapsettomuudesta kärsiville naisille.

Yhdistys pyrkii ajamaan edellä mainittujen Suomessa asuvien yleisiä ja yhteisiä etuja muun muassa lisäämällä muiden tietoa ja tietoisuutta kohtuperäisestä tai kohduttomuudesta johtuvasta tahattomasta lapsettomuudesta, jakamalla asiaan liittyvää tietoa niin jäsenille kuin suurelle yleisölle, ottamalla kantaa ja vaikuttamalla mahdollisiin lakimuutoksiin sekä osallistumalla aktiivisesti kohduttomien asioita koskevaan keskusteluun.

• Yhdistyksen jäsenet kokoontuvat kerran kuussa. Tapaamispaikat ja -ajat julkaistaan nettisivuillamme puolivuosittain.

• Jäsenet ovat mukana sähköpostiringissä, jota kautta jaamme toisillemme aiheeseen liittyvää tietoa ja käymme aktiivista keskustelua ajankohtaisiin aiheisiin liittyen.

• Jäsenille on oma suljettu keskusteluryhmä Facebookissa.

• Yhdistys auttaa tarvittaessa löytämään yksittäisen henkilön tai parin kohduttoman tueksi.

Kohtuuttomat ry toimii tiiviissä yhteistyössä Lapsettomien Yhdistys, Simpukka ryn kanssa.

Kohtuuttomat yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin.

Jos olet kiinnostunut yhdistyksen jäsenyydestä, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] kertomalla lyhyesti itsestäsi. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

Tanja Tulonen, Kohtuuttomat ry:n puheenjohtaja

Sanna Mäkelä, varapuheenjohtaja, sihteeri